
Malzemeler:
1 paket mantar
2-3 dilim kaşar peyniri ya da kaşar peyniri rendesi
1 yemek kaşığı zeytinyağı (her küçük güveç kabına)
1 paket garnitür
tuz, kırmızı pul biber, kekik
2-3 dilim kaşar peyniri ya da kaşar peyniri rendesi
1 yemek kaşığı zeytinyağı (her küçük güveç kabına)
1 paket garnitür
tuz, kırmızı pul biber, kekik
Yapılışı:
1- Yıkanmış olan mantarları köklerinden ayırın, varsa küçük güveç kabına yoksa borcama çukur kısımları size bakacak şekilde dizin.
2- Mantarların içlerine garnitürü paylaştırın ve baharatlarla tatlandırın. Son olarakta ince ince dilimlediğiniz ya da rendelediğiniz kaşar peynirlerini paylaştırarak 160 derece önceden ısıtılmış fırında iyice kızarana kadar pişirin.
3- Sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.
2- Mantarların içlerine garnitürü paylaştırın ve baharatlarla tatlandırın. Son olarakta ince ince dilimlediğiniz ya da rendelediğiniz kaşar peynirlerini paylaştırarak 160 derece önceden ısıtılmış fırında iyice kızarana kadar pişirin.
3- Sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.
Afiyet Olsun...
Alıntıdır...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder